Θες να χάσεις βάρος ; Κάν’το ακόμα και με τον πιο παράξενο τρόπο …

November 20, 2014 Comments Off on Θες να χάσεις βάρος ; Κάν’το ακόμα και με τον πιο παράξενο τρόπο …
Θες να χάσεις βάρος ; Κάν’το ακόμα και με τον πιο παράξενο τρόπο …

Χάσιμο βάρους : Ναι αλλά πώς ;;;

Το αδυνάτισμα μάλλον δεν είναι μια από τις πιο απλές διαδικασίες και σίγουρα δεν είναι μια από τις πιο αγαπημένες διαδικασίες ανδρών ή γυναικών. Απαιτεί μεγάλη πειθαρχία, υπομονή και επιμονή, και αυτό γιατί επιβάλλει πάρα πολλές στερήσεις.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως οι περισσότερες προσπάθειες για δίαιτα οδηγούνται σε ένα τεράστιο φιάσκο. Η ανάγκη του ατόμου για φαγητό και η δυσκολία του να το περιορίσει καταλυτικά όπως επιβάλλουν τα περισσότερα διαιτητικά προγράμματα, οδηγούν το άτομο σε μια παταγώδη αποτυχία, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην κατορθώνει να μειώσει το σωματικό του βάρος, αλλά αντιθέτως να το αυξάνει κιόλας !

Τόσες δίαιτες και … αποτέλεσμα ΚΑΝΕΝΑ !

Οι δίαιτες που κυκλοφορούν άπειρες … αλλά εσείς δεν βλέπεται φως από πουθενά ; Δε μπορείτε να βρείτε μια δίαιτα στα μέτρα σας ; Μια δίαιτα που να μην τη βαριέστε ; Μια δίαιτα που να μη σας καταπιέζει ; Μια δίαιτα που να έχει πραγματικά αποτελέσματα ;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ! Γιατί η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται καν να μπείτε στη διαδικασία εφαρμογής κάποιας εξουθενωτικής δίαιτας για να χάσετε βάρος !

Η απάντηση είναι μια σειρά από έξυπνες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να τονώσετε το μεταβολισμό σας και να χάσετε βάρος, χωρίς καν να νιώσετε καταπίεση ! Μπορεί οι συμβουλές αυτές να ακούγονται λίγο παράξενες και ανορθόδοξες, αλλά πραγματικά … λειτουργούν !

Τα περίεργα και όμως αληθινά …

1η συμβουλή : Πίνετε ζεστό νερό !

Το ζεστό νερό (και ειδικά το πρωί μόλις έχετε ξυπνήσει) ενυδατώνει σωστότερα τον οργανισμό. Επίσης πολύ σημαντικό είναι πως το ζεστό νερό, σε αντίθεση με το κρύο νερό, φαίνεται πως βοηθάει στη διαδικασία της απώλειας βάρους.

2η συμβουλή : Τρώτε πιο πολλά ωφέλιμα … βακτήρια !

Υπάρχουν ωφέλιμα για τον οργανισμό βακτήρια ; Και όμως υπάρχουν και τα βρίσκουμε σε αφθονία στα προβιοτικά τρόφιμα. Τα βακτήρια που βρίσοκυμε δηλαδή σε αυτές τις τροφές τροφές τονώνουν τον μεταβολισμό και ελέγχουν τα επίπεδα της όρεξής σας. Έτσι, θα καταφέρετε να μειώσετε το βάρος σας χωρίς καν να μετριάσετε το φαγητό σας !

3η συμβουλή : Τρώτε με … λιγότερη άνεση !

Φροντίστε το γεύμα σας να είναι με τις πυτζάμες σας και ούτε και μπροστά από μια τηλεόραση. Έχει αποδειχθεί από διάφορες επιστημονικές μελέτες πως τα άτομα που έτρωγαν κατ’αυτόν τον τρόπο έτρωγαν τελικά πολύ περισσότερο από ένα άτομο που ακολουθούσε την κανονική διαδικασία του φαγητού (στο τραπέζι και με τα ρούχα του).

4η συμβουλή : Φυσικό  συμπλήρωμα διατροφής

Πάρτε ένα καλό φυσικό συμπλήρωμα αδυνατίσματος που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο !

 

Εμείς σας προτείνουμε το Garcinia Cambogia Extra.

Για πληροφορίες πατήστε εδώ !

 

Comments are closed.