Κάψε λίπος … ενώ κοιμάσαι !

May 12, 2015 Comments Off on Κάψε λίπος … ενώ κοιμάσαι !
Κάψε λίπος … ενώ κοιμάσαι !

Κοιμήσου και η τύχη σου δουλεύει ! ” λένε και δεν είναι καθόλου μα καθόλου ψέμα ! Τελικά για όλα αυτό που μετράει δεν είναι ο κόπος … αλλά ο έξυπνος και αποδοτικός τρόπος. Ειδικά μάλιστα στην υπόθεση “ΧΑΣΙΜΟ ΒΑΡΟΥΣ” που μας ταλαιπωρεί τόσο κάθε χρόνο λίγο πριν την εξόρμηση στην παραλία … χρειάζονται έξυπνες (ίσως και λίγο πονηρές) λύσεις, που όμως θα μας γλιτώσουν από πολύ περιττό κόπο, ιδρώτα και άγχος !

(!!!): Η αλήθεια είναι πως μπορούμε να καίμε λίπος καθ’όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου !

Αυτό που απαιτείται είναι να εφαρμόσουμε μερικά έξυπνα tips που θα ενεργοποιήσουν και θα τονώσουν τον μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού μας … ώστε να μπορέσει να καίει λίπος ακόμα και όταν βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους ακινησίας (όπως π.χ. σε ένα γραφείο στη δουλειά) ή ακόμα και όταν κοιμάται !

Τα tips για μεταβολισμό στο … max !!!

1o tip : Νερό, νερό και πάλι νερό !!!

Το νερό (το λέμε και το ξαναλέμε) είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο και η πιο βασική προϋπόθεση στο αδυνάτισμα ! Όλα ξεκινούν και όλα τελειώνουν στην σωστή ενυδάτωση του οργανισμού … υγεία, ομορφιά, φυσική κατάσταση … όπως επίσης επιδερμίδα, μαλλιά, νύχια, πρόσωπο … όλα μα όλα χρειάζονται νερό για να διατηρούνται υγιή, να διατηρούνται όμορφα, να διατηρούνται νέα και να κρατούν μια καλή και γοητευτική εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα. Όσο νερό και να πιείτε δεν υπάρχει φόβος να κάνετε κακό (παρά ΜΟΝΟ καλό !!!) στον οργανισμό σας ! Προσοχή στην κατανάλωση νερού τις απογευματινές και βραδινές ώρες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε νυχτερινές επισκέψεις στην τουαλέτα !

2ο tip : Τέρμα στο αλάτι !!!

Ως γνωστόν, το αλάτι, αν και δίνει νοστιμιά στα φαγητά μας, προκαλεί και ανυπόφορη και ανοχλητική κατακράτηση υγρών στο σώμα μας ! Η κατακράτηση αυτή που προκαλεί το αλάτι δημιουργεί στη συνέχεια μια αίσθηση φουσκώματος. Πόσες και πόσες φορές (ενώ η ζυγαριά σας δείχνει στα ίδια ακριβώς κιλά) δεν έχετε νιώσει φουσκωμένη ξυπνώντας και αδυνατείτε να κουμπώσετε το αγαπημένο σας τζην ;!; Μειώνοντας σημαντικά το αλάτι στα γεύματά σας θα δείτε αμέσως διαφορά στο σώμα σας !

3ο tip : Καλός ύπνος …

Ο καλός και ήρεμος ύπνος βοηθάει σε όλα … ακόμα και στο αδυνάτισμα … ακόμα και στο κάψιμο λίπους !!! Μυστικά για έναν καλό ύπνο είναι :

  • να χρησιμοποιείτε βαμβακερά ή έστω μη συνθετικά σεντόνια
  • να φροντίζετε για μια καλή θερμοκρασία δωματίου (γύρω στους 18 βαθμούς Κελσίου)
  • να μην ντύνεστε με πολλά περιττά ρούχα
  • να μην αφήνετε ανοιχτές πηγές φωτός κατά την ώρα του ύπνου (π.χ. φώτα, τηλεόραση, ηλεκτρονικές συσκευές)

4ο tip : Σωστά και πλήρη γεύματα !

Τα γεύματα μας ΚΑΘΕ ημέρα θα πρέπει να είναι πλήρη σε βιταμίνες και πολύτιμα για τον οργανισμό συστατικά. Τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά δεν πρέπει ποτέ να λείπουν από αυτά, ενώ θα πρέπει να αποφεύγονται τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα και το ανθυγιεινό φαγητό !

Comments are closed.