Τι να μη φάω πριν κάνω σεξ ;

November 19, 2015 Comments Off on Τι να μη φάω πριν κάνω σεξ ;
Τι να μη φάω πριν κάνω σεξ ;

Ένα πολλά υποσχόμενο ραντεβού …

Ένα πολλά υποσχόμενο ραντεβού, σε κάποιο ακριβό εστιατόριο ή σε ένα νεανικό στέκι … που όμως μπορεί να καταλήξει σε μεγάλο φιάσκο, απλά γιατί έφαγες το λάθος πράγμα !

Πώς θα μπορούσε ένα φαγητό να καταστρέψει την πιο όμορφη βραδιά της ζωής σου ;

Πώς θα αποφύγεις την επερχόμενη καταστροφή και θα “απολαύσεις” μια όμροφη βραδιά με τον νέο σου σύντροφο ;

Όλα τα έχεις προετοιμάσει στο μυαλό σου. Έχεις σκεφτεί ποιο φόρεμα θα φορέσεις (φυσικά εκείνο που κολακεύει τις καμπύλες σου και τονίζει το χρώμα και τη λάμψη των ματιών σου), έχεις ήδη κανονίσει κομμωτήριο για να έχεις το μαλλί σου στην πένα … έχεις φανταστεί τη σκηνή που σε συνοδεύει μετά το δείπνο (υπό το φως των κεριών φυσικά) στο σπίτι σου … και είναι κρίμα να χαλάσουν όλα τελευταία στιγμή.

Υπάρχουν τροφές που “ρίχνουν” την ερωτική επιθυμία ;

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΝΑΙ ! Υπάρχουν τροφές που δεν ευνοούν την σεξουαλική και ερωτική διάθεση του ατόμου, καθώς επίσης υπάρχουν και τροφές που μειώνουν τις επιδόσεις !!!

Όπως υπάρχουν τροφές που βοηθούν την ερωτική επιθυμία (οι λεγόμενες αφροδισιακές τροφές) και τις γνωρίζουμε όλοι, έτσι υπάρχουν αντίστοιχα και τροφές που λειτουργούν ανασταλτικά και πρέπει να τις αποφεύγουμε αν σκοπεύουμε να έχουμε ερωτική επαφή ! Θα μπορούσαμε λοιπόν να χαρακτηρίσουμε αυτές τις τροφές ως … αντι – αφροδισιακές (αφού έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από τις αφροδισιακές τροφές).

Οι αντι – αφροδισιακές τροφές

(Μάθε σήμερα κιόλας ποιες είναι αυτές !!!)

1η τροφή : Το αλκοόλ

Το αλκοόλ είναι μια μεγάλη παγίδα ! Αν και φαινομενικά ανεβάζει τη διάθεση, ρίχνει τις αναστολές, ωστόσο όταν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες φέρνει εντελώς αντίθετα αποτελέσματα.

(!!!) : Ειδικά οι άνδρες, τείνουν να εμφανίζουν μια δυσκολία στη στύση τους μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Και στις γυναίκες όμως τα αποτελέσματα της υπερκατανάλωσης αλκοόλ δεν είναι τα επιθυμητά. Η ερωτική διάθεση πάει περίπατο και το ανακατεμένο στομάχι φέρνει ανησυχία και γκρίνια.

2η τροφή : Τα τυριά

Τα τυριά είναι το κατ’εξοχήν συνοδευτικό για ένα μπουκάλι καλό κρασί ! Πάντα σε μια έξοδο με τον σύντροφό μας (θέλοντας να συνοδεύσουμε το κρασί μας … αλλά να μη φάμε και βαριά) επιλέγουμε ένα πλατό τυριών να ολοκληρώσουν την γευστική απόλαυση που μας προσφέρει ένα καλό και γεμάτο στη γεύση κρασί.

Μήπως όμως τελικά αυτό είναι λάθος ; Η απάντηση είναι ΝΑΙ ! Ειδικά τα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη (τα οποία είναι πάρα πολλά στον αριθμό) θα δυσκολευτούν να χωνέψουν τα τυριά με αποτέλεσμα μια πρησμένη κοιλίτσα που πονάει ! Σίγουρα αυτή δεν είναι η επιθυμητή διάθεση για … ερωτικές περιπτύξεις !

3η τροφή : το κρέας (κόκκινο)

Το κόκκινο κρέας (αν και εσφαλμένα θεωρείται ιδανικό πιάτο για ρομαντική βραδιά) … είναι απλά ένας ακόμα μύθος. Το κόκκινο κρέας είναι ένα αρκετά λιπαρό κρέας που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από τον οργανισμό για να περάσει από όλη την διαδικασία της πέψης.

(!!!) : Δεν είναι καθόλου τυχαίο που μετά από ένα γεύμα με κόκκινο κρέας νιώθουμε μια ακατανίκητη υπνηλία. Ο οργανισμός καταναλώνει μεγάλη προσπάθεια για να χωνέψει το κρέας με αποτέλεσμα το άτομο να κουράζεται και να νιώθει την επιθυμία … να κοιμηθεί !

4η τροφή : η μέντα

Μια τσίχλα για φρέσκια αναπνοή είναι η πιο συνηθισμένη κίνηση σε κάθε ραντεβού ! ΛΑΘΟΣ ! Η μέντα περιέχει μια ουσία που ονομάζεται μενθόλη … και που διαπιστωμένα μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες ! … Σίγουρα δεν θα το ήθελες αυτό !

5η τροφή : οι τηγανιτές πατάτες

Δεν είσαι τύπος των ακριβών εστιατορίων και προτίμησες ένα casual ραντεβού, σε χαλαρή διάθεση σε κάποιο fast – food ! Σίγουρα θα πρέπει να αποφύγεις τις τηγανιτές πατάτες, τα hot – dog και τα burger. Τα trans λιπαρά που περιέχουν αυτές οι τροφές επιδρούν τόσο στην κυκλοφορία του αίματος (που μπορεί να σημάνει κακή αιμάτωση των γεννητικών οργάνων, δηλαδή αδυναμία διέγερσης), αλλά επηρεάζουν και τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

6η τροφή : τα φρούτα

Ακούγεται και πολύ υγιεινό και πολύ αφροδισιακό ένα μπολ με φράουλες και σαντιγύ μετά από ένα καλό δείπνο … και κυρίως ακούγεται πολλά υποσχόμενο ! Η αλήθεια όμως είναι άλλη !

Τα φρούτα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες που είναι δύσκολες στην πέψη. Ο οργανισμός προσπαθεί ακόμα να χωνέψει το δείπνο με αποτέλεσμα να τον δυσκολεύεις ακόμα περισσότερο τρώγοντας φρούτα … και φυσικά αυτό έχει και τις επιπτώσεις του (φούσκωμα, πρήξιμο, πόνο στο στομάχι, κράμπες, πόνο στο έντερο).

Comments are closed.